mlm-express
mlm-express
Menü
     

MLM-express.com - Üzleti ajánlatok közvetítése, embereket toborzunk üzleteidhez

INGYEN regisztráció - ingyenes tagság - befektetés nélküli pénzkereset!

Legális, meglévő e-mail címlistára megy ki üzleti leveled! Kevesebb, mint 1 Ft/címre!


Üdv! Jó helyre kerültél!

SEGÍTENI TUDUNK NEKED, HA LEGALÁBB 1 MONDAT ILLIK RÁD AZ ALÁBBIAK KÖZÜL:

*** Tudnál mire használni egy meglévő, legális, üzleti E-MAIL CÍMLISTA adatbázist ***

*** Dolgozol egy olyan üzletben , ahova szeretnél újabb embereket csatlakoztatni ***

*** Szeretnél végre könnyebben, gyorsabban pénzt keresni ***

*** Érdekelnek újabb lehetöségek és üzleti információk ***

Ingyenes regisztráció

Ha van (vagy lesz) üzleti ajánlatod mások számára... Ha nem tudod, kiknek ajánld tovább MLM vagy egyéb üzletedet... Ha gyorsabban szeretnél sikeres lenni jelenlegi vagy leendö üzletedben... Akkor  ez  az  oldal  neked  szól !!!


Emberek MLM-express

MINŐSÉGI EMBEREKHEZ JUTTATJUK EL AZ AJÁNLATODAT!

Emellett akár százezreket vagy többet is kereshetsz nálunk!

 

Manapság óriási az igény üzleti ajánlatok eljuttatásához arra fogékony emberek tömegeihez. És legalább ugyanakkora az igény arra is, hogy minél könnyebben, minél gyorsabban, minél több pénzt lehessen keresni! Ezekre nyújtunk neked megoldást!

Vállaljuk, hogy üzleted leírását, reklámját eljuttatjuk üzleti beállítottságú tagjaink számára!!! Ezen kívül még pénzkereseti lehetöséget is biztosítunk számodra! Söt, üzleti információkkal is ellátunk téged.

 

Keress legálisan akár 1-4 millió forintot a reklámpiacból! 

Szeretnéd, ha egy csomó ember csatlakozna hozzád valamelyik üzletben? Sokan vannak így ezzel! Rengeteg ember szeretné, ha üzletének híre eljutna érdeklödö, arra fogékony emberekhez! A reklám akkor jó, ha eljut saját felvevő piacához, nem pedig bele a vakvilágba.

 

Miben segíthet neked az MLM-express?

1.  GYORSABBAN NÖVEKEDHET ÜZLETI HÁLÓZATOD.

Meglévő e-mail cím adatbázis. Ha részt veszel egy olyan üzletben, amibe újabb tagokat akarsz behozni, azt tedd sikeressé többi klubtagunk erejével! Üzleti ajánlatodat e-mail-ben eljuttathatjuk a felvevöpiacodhoz, azaz tapasztalatokkal rendelkezö és hasonló gondolkodású, emberekhez. Nem a vakvilágba, mint egy általános hirdetéssel. Itt a célpiacodat érheted el, azokat, akiket szeretnél! Ajánlatodat e-mail-ben kiküldjük a többi tag számára. Reklámozhatod üzletedet, vállalkozásodat, illetve bármit, ami összefüggésbe hozható az üzleti élettel! Akár üzelti jellegü szolgáltatást vagy árucikket is, ha kedvezményt adsz ME tagok számára. Így gyorsabban sikeres lehetsz mostani tevékenységeddel, bármivel is foglalkozol! A reklámszolgáltatást 10-es csomagokban vásárolhatod meg. Ára: 4.400 Ft/csomag Neve: 10DM (electric Direct Mail)  Egyszeri kiküldés többszáz tagunk számára így 440 forintba jön ki. Tehát kb. 1 forintért érhetsz el egy embert e-mailben rajtunk keresztül. A vásárlás nem kötelező. A regisztráció után azonban 3 napig kedvezményt kapsz!

2.  INFORMÁCIÓ = HATALOM.

Értesülhetsz üzleti lehetöségekről, valamint sikereddel kapcsolatos egyéb dolgokról. A többi klubtag ajánlata eljut hozzád, így értesülhetsz az újdonságokról is és olyan üzletekröl, ami másnak már bevált! Lehetőséged lesz arra, hogy egy új, induló üzletröl egyböl az elején szerezz tudomást, nem akkor amikor már sok ezren/tízezren vannak benne, hanem akár már a legelsők között lehetsz. Így elötted lesz a gyors siker lehetősége. Egyéb dolgokról is kaphatsz értesítést, amik üzleti életedet viszik előre. Pl.: online tanfolyamok, könyvek, e-book-ok, információk, akciók, elöadások, ingyenesen/ajándékként megkapható dolgok, stb.Penz MLM-express

3.  PÉNZ-PÉNZ-PÉNZ.

Ami szinte mindenhez kell. Itt viszonylag gyorsan kereshetsz akár 1-4 millió forintot is, amennyiben beleteszel egy kis munkát az elején. Ha ezt a lehetőséget továbbajánlod ismeröseid számára, és közülük minimum öten csatlakoznak, akik megrendelik az elsö pontban ismertetett reklámszolgáltatást, böségesen megjutalmazunk! Kis munka - nagy pénz!!!

 

Ingyenes regisztráció

 

***********************************************************

És most térjünk rá, mit nyújtunk neked pénzügyileg!

***********************************************************

Hogyan kereshetsz 1-4 millió forintot évente legálisan az egyre növekvö online reklámpiacból?

>>> 6 lépcsős MLM szerü viszonteladói partnerprogram <<<

 

Nálunk egyszerüen! :) Ha meg vagy elégedve termékünkkel, azaz szolgáltatásunkkal, hogy üzleteidet névreszóló e-mailek formájában bemutatjuk tagságunk számára, akkor ezt az információt add tovább ismeröseidnek. Tájékoztasd öket, hogy itt népszerüsíthetik, reklámozhatják azokat az üzleteket, amivel foglalkoznak, söt információhoz juthatnak és pénzt is kereshetnek. Mindössze egy pársoros levelet kell szétküldened, amiben szerepel az ajánlói linked is a kódszámoddal. Ezt Te is megfogalmazhatod, de választhatsz a "Mintaszövegek" menüpontból is, ahol elöre összeállítottunk neked néhány rövid tájékoztatót. Amint az ismeröseid regisztrálnak a leveledben lévö linked alapján, a szoftver így azonnal hozzád csatlakoztatja őket!

Ha tag vagy valamelyik közösségi oldalon, ahol van egy csomó ismerősöd, szinte máris garantálható a siker! Ráadásul gyorsan! De egyéb módszerrel is meg tudod oldani, hogy sok ismerősöd csatlakozzon, akik közül minimum öten fizetnek a reklámszolgáltatásért! Ha ügyes vagy 1 hét alatt szétküldöd ismerőseidnek ezt a lehetőséget! Ha még ügyesebb vagy, akár 1 nap alatt. Ha pedig még annál is elkötelezettebb vagy a pénzügyeid iránt, akkor mindössze néhány óra alatt elvégzed ezt a munkát és többet már nem is muszáj dolgoznod vele! ( Én a helyedben villámgyorsan megtenném!:)
A rendszer megvizsgálja, hogy teljesülnek-e a táblázatban foglalt feltételek. Ha igen, akkor máris jár neked a pénz! Érdemes mielőbb elkezdeni.
Mint látható, ha az általad  csatlakozott tagok újabb embereket hoznak, akik hirdetési szolgáltatást vásárolnak, máris egyre több és több pénzt keresel. Az egymillió forint megkeresése akár egy néhány hónapos pénzügyi program lehet számodra, mégis többet kereshetsz vele, mint máshol évek hosszú kitartó, küzdelmes munkájával! Csatlakozás után kapsz egy linket, amit továbbküldve máris elkezdted a munkát! Javaslom, hogy kezdd el MOST!  Ne várd meg, hogy a te ismerőseid más pénztárcáját gyarapítsák!
Az ingyenes regisztráció miatt gyorsan sok ember csatlakozik. Lehetöséget nyújtunk neked, hogy gyorsan, sok pénzt keress egy kis intenzív munkával.

Ingyenes regisztráció

 

Gyors bevétel és ajándékok számodra!!!

Szint Mélység

Hirdető tagok (minimum)

Jutalékod

(fix összegek)

Ajándékok
1. 1. mélység 5 4.400 Ft -
2. 2. mélység 25 10.000 Ft -
3. 3. mélység 100 30.000 Ft üzleti magazin
4. 4. mélység 300 100.000 Ft Fényképezőgép vagy mobil. +üzleti ebéd 2före
5. 5. mélység 1.000 300.000 Ft 100.000Ft vásárlási utalvány +üzleti ebéd 2före
6. 6. mélység 3.000 1,000.000 Ft Laptop vagy utazás 2 főre. +üzleti ebéd 2 före
    Össz.: 1,444.400 Ft Összesen: 5 ajándék

A fentieket mind elérheted! Sőt ennek a háromszorosát is! Mire fordítanád?

A fenti táblázatból láthatod, hogy 6 mélység után fizetünk neked! Ez egyben azt is jelenti, hogy a szolgáltatások díját, amit Te és bárki más befizet, szétosztjuk jutalékként a felette lévő úgynevezett szponzorvonalon 6 szintig, és csak a maradékot tartjuk meg müködésre.

Amennyiben csoportod az adott mélységben eléri a minimum létszámot (akik megfizetik a reklámszolgáltatás árát), megkapod a jutalékodat és várhatod a következő szint elérését. A jutalékok egyszeri fix összegek. Amint a táblázatban is látható, ha hozol minimum 5 embert, akik hirdetési díjat fizetnek, az 4.400 forint egyszeri jutalékot jelent neked. (10 embernél dupla pénz, 15-nél háromszoros jutalék!) Úgy müködik, mint egy célprémium. Ha az ismeröseid újabb embereket hoznak be, és a 2. mélységedben minimum 25 ember lesz, az 10.000 forintot jelent neked! Aztán pl. néhány hét múlva, vagy a következö hónapban a 3. mélységedben lehet 100 fö hirdető, ami 30.000 forintot jelent neked, a 4. szinten 300 fő 100.000, az 5. szint 1.000 fő és az 300.000 forintot hoz neked. A hatodik szint elérése esetén pedig 1 millió forintot kapsz jutalékként. Ez összesen közel másfél millió forint! Az interneten minden gyorsan történik! Főleg, ha nem nehéz a munka! És itt nem kell megszakadni és sokáig gürcölni!

Ráadásul itt nem kell rohangálni, utazásra költeni! Otthon a számítógéped mellöl akár 1-2 óra ráfordítással el is indíthatod a pénzkeresö gépezetedet!

 

Ingyenes regisztráció


Elsö mélység

4.400 Ft*

5 ember ---> 4.400 forint neked

 

 

Második mélység

 

25 ember ---> 10.000 forint neked

 

Harmadik mélység

100 ember ---> 30.000 forint neked

 

 

 utána 100.000, 300.000 és 1 millió!

Összesen Egymillió-négyszáznegyvennégyezer-négyszáz forint.

Sőt, ennél többet! Olvasd tovább!


 

Rövid idő alatt kiépülhet a hat mélység és máris közel másfél millió forint tulajdonosa lehetsz! Mire költenéd?

Mennyi ez a rövid idö? Ez elsösorban töled és a csoportodban lévö emberektöl függ. Néhány hónap? 1 év?

Az online reklám és marketing a válság ellenére is növekszik, mi erre ráteszünk még egy lapáttal!

Kezd el most!

Kattints ide a csatlakozáshoz:

Ingyenes regisztráció

 

És a végére egy meglepetés:

Dupla munka, dupla pénz!

Tripla munka, tripla pénz!

Akinek dupla a teljesítménye, tehát dupla létszámok alakulnak ki, annak a jutaléka is dupla lesz, akinek pedig tripla, annak a jutaléka is tripla lesz, ugyanis még egyszer, illetve harmadszorra is kifizetjük a jutalékokat!

1. 8.800 Ft 13.200 Ft
2. 20.000 Ft 30.000 Ft
3. 60.000 Ft 90.000 Ft
4. 200.000 Ft 300.000 Ft
5. 600.000 Ft 900.000 Ft
6. 2,000.000 Ft 3,000.000 Ft
Össz: 2,888.800 Ft 4,333.200 Ft

Összesen tehát akár 4,333.200 forintot is kereshetsz, amennyiben minden szinted háromszoros létszámban épül ki!

Azaz 4 millió-háromszázharmincháromezer-kettöszáz forintot!

 

Ha még mindig nem regisztráltál, itt megteheted:

Ingyenes regisztráció

     

Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK