mlm-express
mlm-express
Menü
     
ÁSZF

Általános szerződési feltételek - MLM-express, Hungary

(Az MLM-express működése április tól átalakult. Csak a hirdetésekért kell fizetni. A tagság ingyenes. Ennek megfelelően módosultak a szerződési feltételeket is! Bízunk benne, hogy a kedvező változtatást tagságunk örömmel fogadja!)

Az MLM-express célja, hogy segítse tagjainak meglévő és jövendő üzleteinek sikerét, információkat nyújtson és pénzkereseti lehetőséget biztosítson saját jutalékrendszere alapján.

1.      Alapadatok

Az MLM-express székhelye: 6449 Mélykút, Pacsirta u. 62.

E-mail cím: info@mlm-express.com

Alapító, tulajdonos, üzemeltetö: Szakos Csaba Egyéni Vállalkozó

Adószám: 71270193-1-51

Nyilvántartási szám: 6680482

Vállalk. ig. szám: ES-421354

 

2.      Fizetési módok/payment information:

Magyarországról

Átutalás : MLM-express / Szakos Csaba, K&H Bank 10402568-50526571-75561009 

Postai Csekk: MLM-express/Szakos, 6449 Mélykút, Pacsirta u. 62.

Külföldröl from abroad to Hungary

Átutalás : MLM-express - Szakos Csaba,  K&H Bank SWIFT/BIC kód: OKHB HUHB IBAN: HU53 10402568-50526571-75561009 (International Bank Account Number)

A közlemény rovatban feltétlenül kérjük feltüntetni a visszaigazoló levélben kapott saját kódot! (ME…)

Note: Please write ME code

3.      Főbb megállapítások

Az MLM-express 6 lépcsős viszonteladói partnerprogram.

Legföbb szolgáltatása: a különféle üzletekkel foglalkozó Tagok gyorsabb sikerének biztosítása azáltal, hogy üzletét, üzleti ajánlatát megismerteti a többi taggal névre szóló e-mailek formájában (Direct Mail).

Reklámszolgáltatásokat, üzleti információkat és gyors bevétel lehetőségét nyújtjuk tagjaink számára.

Taggá válik az a cég vagy cselekvőképes nagykorú személy, aki a weboldalunkon regisztrálva elfogadja az MLM-express Szabályzatát, és akinek tagságát a Tulajdonos nem utasítja vissza.

A lentebb ismertetett szabályok szerint jutalékot fizetünk azoknak a tagoknak, akik részt vesznek reklámszolgáltatásunk terjesztésében azáltal, hogy újabb tagokat hoznak be.

A tag független személyként, saját nevében, és saját felelősségére végzi tevékenységét.

Az MLM-express nyitott a változásra, a fejlesztésekre és egyéb vállalkozásokkal való együttmüködésre.

 

4.      Szolgáltatások

Az MLM-express az alábbi szolgáltatásokat nyújtja, illetve kötelezettségeket vállalja:

-          Levél reklám. Ára: 4.400 Ft/csomag. Alanyi adómentes. A reklámcsomagok tartalma 10 darab eDM (electronic direct mail), azaz 4 elektronikus levél, amelyben a tag üzleti reklámszövegét, ajánlatát eljuttatjuk a többi tag számára. Így lehetöséget biztosítunk arra, hogy a Tag meglévö tevékenysége szélesebb körben ismerté váljon, ami anyagi haszonnal járhat számára. Ez akár 10 különböző szöveg is lehet. Hirdetést feladni az "Itt hirdethetsz" menüpontban lehet. E-mail címünk: info@mlm-express.com Lehetöség van további 10 darabos levélreklám vásárlására. A hirdetéseket 1 éven belül fel kell használni. Egy éven belüli újabb hirdetés vásárlásánál a még fel nem használt hirdetések felhasználási határideje is 1 évvel meghoszabbodik a legutolsó vásárlás időpontjától számítva.

-          Üzleti információt nyújtunk Tagjaink számára, amelyeknek túlnyomó többsége a többi tagtól származik. Tagoknak lehetösége van az üzleti ajánlatokból válogatni, azokhoz csatlakozni és akár legújabb üzleti lehetöségekröl kellö idöben tudomást szerezni. Így tagjaink új bevételi lehetöségeket ismerhetnek meg.

-          Továbbszervezésért jutalék kifizetés.Tagjaink számára lehetőséget biztosítunk további Tagok regisztrálására, hálózat felépítésére.  A hozott tagok vásárlásaiból, azaz reklámcsomag megrendeléseikből Tagjaink jutalékra és ajándékokra jogosultak. A partnerprogramunkban résztvevö személyek az alábbi táblázat alapján részesülhetnek juttatásban:

 

5.      Jutalékok és feltételei

Szint Mélység

Hirdetők

(minimum)

Jutalék (fix összeg) Ajándékok
1. 1. mélység 5

 4.400 Ft

-
2. 2. mélység 25 10.000 Ft üzleti magazin
3. 3. mélység 100 30.000 Ft   100 db névjegykártya (max. 6.000 Ft)
4. 4. mélység 300 100.000 Ft

fényképezőgép vagy mobiltelefon vagy ebédmeghívás 2 före (max. 30.000)

5. 5. mélység 1.000 300.000 Ft 50.000Ft értékü vásárlási utalvány + ebédmeghívás 2 före
6. 6. mélység 3.000 1,000.000 Ft Laptop vagy  utazás 2 före + üzleti ebéd 2 före (max. 200.000Ft)
    Össz.: 1,444.400 Ft Összesen: 7 ajándék

 

A program kidolgozása kapcsán azt vettük figyelembe, hogy az emberek kevés munkával szeretnének sok pénzt keresni. Nem pedig hosszú éveken át fáradságos munkával, sokszor feleslegesen és eredménytelenül. Ezért itt, az MLM-expressnél elég csak az elején teljesítményt felmutatni!

Jutalékban az a tag részesülhet, aki minimum 5 hirdető, azaz fizető tagot hoz be közvetlenül (Gyors Bónusznál elég 3 tag), akik teljesítik a reklámszolgáltatás ellenértékének átutalását (alapesetben 4.400 Ft). Ebben az esetben a tag az első szintre kerül, mivel az első mélységben megvan a minimális 5 embere. További jutalékra akkor is jogosulttá válik a Tag, ha már semmit sem dolgozik. Feltétel azonban, hogy a további 5 szinten a táblázat szerinti minimális létszám kialakuljon.

                             Szintek és jutalékok:

                             I.                        4.400 Ft

                            II.                      10.000 Ft

                           III.                       30.000 Ft

                           IV.                     100.000 Ft

                            V.                      300.000 Ft

                           VI.                   1,000.000 Ft

Jutalék kifizetés számla ellenében történik, a jutalékjogosultságot követö hónap 14-ig.  A jutalékok egyszeri fix összegek. Tekinthetünk rá, mint célprémiumra, amely a feltételek megléte esetén jár. A mélységben kiépülő csoport után egyre növekvö jutalék jár. Az újabb, magasabb szintekhez tartozó mélységek kiépítése nem a Tag feladata, hanem a tag által hozott embereké, de természetesen elöny, ha segíti a csoportját. A szinteket sorjában vagy egyszerre lehet elérni. A jutalékokat is csak sorjában vagy egyszerre lehet felvenni. Pl. ha egy Tag harmadik mélységében már van 100 regisztrált, akkor még nem minősül harmadik szinten lévőnek, csak ha az I. és II. szintet is eléri. Így az érte járó jutalékot is csak akkor kapja meg. A IV. V. és VI. szint jutalékára kizárólag csak akkor szerezhetö jogosultság, ha a saját minimum 5 közvetlen tag azt megelőzően csatlakozott és fizette be a reklámszolgáltatás árát, mielőtt ez a három felsö szint bármelyike eléri a hozzá tartozó létszámot a táblázat alapján. Tehát, ha pl. egy Tag  V. mélységében lévő emberek létszáma elérte az 1.000 föt, de a Tag addigra nem hoztott be 5 közvetlen embert, aki rendezte is a díjat, csak hármat, akkor elveszíti pl. a  300.000 forintra való jogosultságot, valamint a felette lévö szint után járó jutalékot is. A hiányzó két emberét még azelött kell behoznia, mielött az utolsó három mélység kiépül, hogy ezen három szint utáni jutalékokra jogosult legyen. Ezzel megelözhetö, hogy pl. valaki csak egyetlen embert hoz be öt helyett, de az az egy ember által szerencséjére kiépül az egész hálózat, mely által ö összesen 1,440.000 Ft jutalékot kapna. Tehát ezt csak akkor kaphatja meg, ha legalább 5 közvetlen embert hozott be a fenti részletezett módon. A jutalékjogosultságról értesítést küldünk, de ez nem kötelességünk, ugyanis minden tag a jelszavával védett felületen nyomon követheti csoportja növekedését. A fel nem vett jutalékokat maximum 10 hónapig különítjük el a Tag számára. Ha ezen idö alatt nem veszi fel jutalékát, azt elveszíti. A 10 hónap kezdő idöpontja a szintekhez/mélységekhez tartozó minimum létszám kialakulása. A jutalékok mellett ajándékokkal is elismerjük a Tagjaink munkáját. Tag tudomásul veszi, hogy számára az MLM-express semmilyen jövedelmet, juttatást, sikert vagy hasznot nem garantál, hiszen ez a Tag és csoportja teljesítményén múlik. Kiemelt Tagok (KT): a) Az elsö héten 10 vagy az elsö hónapban 15 közvetlen tagot hozott. vagy b) idömegkötés nélkül elérte az V. szintet. Különösen Kiemelt Tag (KKT): Idömegkötés nélkül 25 közvetlen tagot hozott vagy elérte a VI. szintet. KT és KKT tagjainkat Tanácsadóinknak tekintjük és öket kiemelt figyelemmel kísérjük, tanácsaikat figyelembe vesszük fejlesztéseink során, valamint extra ajándékban részesülhetnek!

 

6.      Egyebek

A Tag regisztrációjával kijelenti, hogy megismerte és elfogadta és megértette az ÁSZF-ben foglaltakat. Továbbá tudomásul veszi, hogy e-mail forgalma jelentősen megnövekedhet. Ez elsősorban két dolog miatt történik. Egyik a Tag csoportjának épülése, tehát az új regisztráltakról szóló értesítés. A másik pedig a Tagság üzleti ajánlatai, amiket az MLM-express (ME) továbbít. Lehetöséget biztosítunk a levelek számának radikális csökkentésére oly módon, hogy az elöbbi esetben a levélvégi link által átállítja egyediröl napi vagy havi értesítésre a visszaigazoló leveleket, utóbbi esetben pedig lemondhatja az ajánlatok vételét. Ez visszaállítható. Lehetöséget biztosítunk e-mail cím váltásra, amit az info@mlm-express.com címre írt levélben kérhet. Ha a tag az MLM-express-szel kapcsolatos weboldalt készít, vagy készíttet, azt engedélyeztetnie kell. Tag elhelyezheti oldalán az ajánlói linkjét, amire kattintva a látogatók rajta keresztül csatlakozhatnak rendszerünkhöz.  A Tag köteles e-mail címe megszüntetését bejelenti számunkra, az MLM-express nem vállal felelősséget olyan ügyekben, amelyben a Tag személye vagy technikai okok miatt nem kapja meg, illetőleg nem olvassa leveleinket. Ilyen esetekben semmilyen kárigény nem támasztható Tag részéről. A tag tudomásul veszi, hogy az ME üzemeltetője az ÁSZF-t bármikor megváltoztathatja, módosíthatja a tagok előzetes értesítése nélkül. A tagok saját maguk felelnek az üzletüket érintő jogszabályi háttér betartásáért és betartatásáért. Etikátlan viselkedés, az MLM-express jó hírének csorbítása, vagy törvénybe ütközö cselekedetek miatt az MLM-express jogosult a Tag tagságát megszüntetni. Ezzel elvész minden, az MLM-expresshez kapcsolódó joga, beleértve a csoportja és jutaléka elvesztését is. Vitás ügyek esetén mindkét fél igyekszik a gyors, békés megoldásra. Amennyiben ez nem vezet eredményre, a vitás kérdéssel kapcsolatban felek egyöntetűen megállapodnak, hogy a Kiskunhalasi Városi Bírósághoz fordulnak jogorvoslatért. A tag hozzájárul, ahhoz, hogy az általa megadott adatait a rendszer üzemeltetője munkája során nyilvántartsa, kezelje, használja, továbbá a jelszóval védett csoportlistán feltüntesse. További részletek az Adatvédelmi Nyilatkozatban találhatóak. A tagsági viszony bármikor megszüntethetö postacímünkre küldött ajánlott levélben. Elállás lehetösége: Az a tag, aki meggondolta magát, és mégsem kívánja igénybevenni szolgáltatásainkat, visszakapja a reklámcsomag árát a hatályos magyar törvények szerint, azaz, ha a befizetésétől számított 8 munkanapon belül ezt jelzi felénk. Ezt postacímünkre küldött ajánlott levélben teheti meg: MLM-express/Szakos, 6449 Mélykút, Pacsirta u 62.

Sok sikert és kiváló üzletmenetet kíván az MLM-express alapítója, tulajdonosa és vezetője: Szakos Csaba

 

------------------------------------------------------------------------------------

Az MLM-express üzemeltetőjének Adatvédelmi Nyilatkozata:

Adatvédelmi Nyilatkozat

------------------------------------------------------------------------------------

 

     

Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK